Hemşirelikte Eğitim Derneği (HEMED) Çalıştayı ilk kez İzmir ‘de gerçekleştirildi.

23-24 Mart 2017 tarihlerinde Hemşirelikte Eğitim Derneği (HEMED) tarafından,  İzmir'de "Hemşirelik Eğitiminde Uygulama Alanları Sorunları: Çözüm Arama Çalıştayı" yapıldı. Hemşirelikte Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve aynı zamanda İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim elemanları Doç.Dr.Elif ÜNSAL AVDAL ve Öğr.Gör.Dr.Deniz ŞANLI’nın çalışmalarına yoğun destek verdiği çalıştayda, üniversitemiz adına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr.Yasemin TOKEM de konuşmacı olarak yer aldı. Tokem “Üniversite Bakış Açısıyla Hemşirelik Eğitimindeki Uygulama Sorunları” başlıklı konuşmasında, daha önce İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile İzmir İli Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Kuzey Sekreterliği’nin ortak yaptığı “İzmir İli Hemşirelik Eğitiminde Uygulama Alanı Sorunları Çalıştayının kısa” raporunu sundu. Tüm Türkiye’deki Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinden  öğretim üye ve elemanlarının katıldığı çalıştay raporu HEMED tarafından YÖK ve Sağlık Bakanlığı’na sunulmak üzere hazırlandı.